Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

... Από τα γήπεδα ... στα μπαρ !!!


Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα … Ένα άκρως φιλοσοφικό ερώτημα που πρέπει να κάνουμε κάποιοι από εμάς στον εαυτό μας σε ανάλογες περιπτώσεις. Και αυτό γιατί κάποιοι φίλοι αρμόδιοι - αναρμόδιοι, μας κατηγορούν ότι σαν μέλη της ΕΚΑΣΚ είμαστε άκρως προστατευτικοί για τα Σωματεία της Κρήτης.
ΕΚΑΣΚ πάντως σημαίνει Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της προκύπτει από εκλογές που ψηφίζουν αποκλειστικά και μόνο τα Σωματεία της Κρήτης και για να είναι κάποιος υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ πρέπει να προταθεί από κάποιο Σωματείο μέλος της ή να είναι εγγεγραμμένο μέλος σε κάποιο Σωματείο μέλος της.
Συνεπώς αν ένα μέλος του ΔΣ δεν στηρίζει τα Σωματεία της ΕΚΑΣΚ και δεν υποστηρίζει τα δίκια τους, τότε τι άλλο μπορεί να προσφέρει στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης ; (άρθρο 2 παρ. β Καταστατικού ΕΚΑΣΚ : "την ηθική και ηλική ενίσχυση των Σωματείων μελώ της")
Και βέβαια εμείς όταν λέμε "στηρίζουμε τα Σωματεία της ΕΚΑΣΚ", εννοούμε (και το έχουμε πολλές φορές αποδείξει), όλα τα Σωματεία της Κρήτης, από την Σητεία μέχρι τον Κίσσαμο.
Έχοντας λοιπόν παράπονα από Σωματεία για τις ώρες που έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές μικρά κορίτσια, δεν πρέπει να φωνάξουμε ; Πρέπει δηλαδή να παίζουν κοριτσάκια του Δημοτικού στις 9μμ και να γυρίζουν σπίτια τους στα Χανιά στις 1 τα ξημερώματα ; Και να τους λέει και άλλος “μα τι θέλετε τώρα, τέτοια ώρα δεν βγαίνουν και πηγαίνουν στα μπαρ ;
Βέβαια μπορεί ... να είχε δίκιο αυτός ο μεγαλοπαράγοντας που το είπε και να έπρεπε το πούλμαν που μετεφέρε την ομάδα των Παγκορασίδων Β’ από το Ηράκλειο στα Χανιά ... να ξεφόρτωνε τα ξημερώματα τα παιδιά ... κατευθείαν στα μπαρ των Χανίων, να ... γλύτωναν και οι γονείς μια μετακίνηση, τους οποίους τόσες άλλες μετακινήσεις τους υποχρεώνουμε να κάνουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια: