Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών : θέμα στην ΕΚΑΣΚ με τους 95άρηδες !

Την επόμενη αγωνιστική στην Ιεράπετρα θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό η πρωτία στον δεύτερο όμιλο του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών με τον αγώνα Ιεράπετρα - Εργοτέλη. Στον πρώτο γύρο (2η αγωνιστική 1-2-10) ο Εργοτέλης είχε κερδίσει με 73-70 και συνεπώς η ομάδα του Μαρίνου Γαϊτανάκη θέλει νίκη με διαφορά πάνω από 3 πόντους για να περάσει στην πρώτη θέση που δίνει και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Την Δευτέρα το βράδυ σε ένα ωραίο παιχνίδι στο ΒΑΚ η Ιεράπετρα κέρδισε (σχετικά δύσκολα) τον ΟΦΗ με 75-81, με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης των παιδιών του Μαρίνου Γαϊτανάκη από το χθεσινό παιχνίδι της Γ' Εθνικής με την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Κηφισια και με την μικρή συμμετοχή των τραυματιών Κολοβού - Van de Bilt.

ΟΦΗ - Ιεράπετρα 75-81
Δεκάλεπτα: 15-24, 19-22, 23-15, 18-20.
O.Φ.Η.(Γωνιωτάκης): Kαρακωνσταντάκης Κ. 24(1), Μυρωνάκης 3(1), Σαράντης 8(1), Παντατοσάκης 13(1), Ξενάκης 10(2), Σκεπασιανός 1, Καρακωνσταντάκης Γ. 3, Νικηφόρος 7(1), Βασιλάκης 6(1).
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Aθενάκης, Βασιλειάδης 13(1), Μπότσογλου 15(2), Μαρκάκης, Ανδρουλάκης 7(2), Παπαδάκης 10, Κολοβός 3(1), Van De Bilt, Γιαννακουδάκης, Μάλλιαρης 21, Βελημβασάκης 12(1).

Να σημειωθεί επίσης ότι στο συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ τέθηκε θέμα με την συμμετοχή αθλητών στο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών πέρα από τα όρια ηλικίας που αναφέρονται στην προκήρυξη (γεννηθέντες από το 1988 έως το 1994), με βασικό πρόβλημα την συμμετοχή αθλητών που έχουν γεννηθεί το 1995 και νεώτεροι. Εμείς προτείναμε να γίνει συμπληρωματική προκήρυξη και να μην υπάρχει προς τα κάτω όριο ηλικίας, αφού αυτό που προέχει είναι να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά αυτής της κατηγορίας να "ψηθούν" ( ο Γιάννης Κόκκινος δήλωσε στο Kretaworldbasket την Κυριακή μετά τους αγώνες της Μικτής Κρήτης στην ΑΘήνα ότι "σε αυτή την κατηγορία είμαστε μια ταχύτητα πίσω σε σχέση με ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ") κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό και αποφασίστηκε να τηρηθεί η αρχική προκήρυξη των αγώνων με τους περιορισμούς στις ηλικίες και μάλιστα να γίνει σχετική μνεία και στους διαιτητές.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Nai nai kante eidikh mneia stous Diaithtes....giati to Prwtathima Newn kindyneuei na xasei thn "POIOTHTA" toy apo toys paides kai pampaides tou Krhtikoy Mpasket....
Ex allou exei fanei oti mikroi san tous Skandalo, Kokolaki, Kuriakaki, Spanos k sia....Exoun xalasei to epipedo...twn NEWN ANDRWN !!!