Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Α2 Γυναικών : Ηράκλειο - Παγκράτι στις 5μμ στο Λίντο !


Κρίσιμο παιχνίδι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Β’ γύρου της Α2 Γυναικών δίνει σήμερα στις 5μμ στο Λίντο το Ηράκλειο με το Παγκράτι. Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κουκαρούδης τονίζει στο Kretaworldbasket ότι “δεν έχουμε περιθώριο για τίποτα άλλα πέρα από την νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε και σήμερα. Τα κορίτσια έχουν πίστη στις δυνατότητες και στις δυνάμεις τους και ελπίζω με την βοήθεια και του κόσμου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Το Παγκράτι πάντως αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες προβλήματα και στο Weplayball διαβάζουμε σχετικά (22-2-2010) :

"Σε δυσχερή θέση βρίσκεται πλέον το Παγκράτι αφού τα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, δεν επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία του τμήματος. Στο ντέρμπι με τη Βούλα (21-2-10 ήττα με 64-49), οι Ροσονέρι παρατάχτηκαν χωρίς την πρώτη σκόρερ της ομάδας, Λούσυ Ζουρνή αλλά και την άλλη ψηλή, Λουκία Βεντουρά. Τα προβλήματα για τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ είναι πολλά αφού παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ομάδας στον προπονητή Τζαννή Αδάμ κατά την περίοδο των εορτών για άμεση λύσω των οικονομικών προβλημάτων, τίποτα από αυτά δεν έχει τηρηθεί. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου, το οποίο παραμένει αβέβαιο!".

Να σημειώσουμε ότι ούτε στο τελευταίο παιχνίδι του Παγκρατίου με την Αγ. Παρασκευή (28-2-10 νίκη με 65-59) έπαιξαν οι Ζουρνή – Βεντουρά, ενώ στο πρώτο γύρο (5η αγωνιστική 15-11-09) στην Αθήνα το Ηράκλειο είχε χάσει με σκορ 72-45 από το Παγκράτι.

Στον βαθμολογικό πίνακα της Α2 Γυναικών - όμιλος νότου, το Ηράκλειο βρίσκεται στην 9η θέση με 24 βαθμούς (7 νίκες - 10 ήττες , 940 πόντους στην επίθεση - 1003 στην άμυνα), ενώ το Παγκράτι ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Παιανία έχοντας 29 βαθμούς (12 νίκες - 5 ήττες , 1029 πόντους στην επίθεση - 868 στην άμυνα).

Διαιτητές στον αγώνα (Λίντο 5μμ) οι Ντάνος - Αρογιάννης (κομ. Νεονάκης), ενώ ο Βασίλςη Γιαννακουδάκης θα διαιτητεύσει (μαζί με τον Ζέρβα) το ντέρμπι ουραγών Άρης Χολαργού - Έξω Παναγίτσα για την ίδια κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: